Nagyszerű Piknik volt ismét Etyeken!

Szeptember 5-6-án rendeztük meg az Őszi Etyeki Pikniket. Szüreti ízekkel, musttal vártuk a Gasztrosétányon a kulináris és kulturális élményre vágyó látogatókat. A borkedvelők az etyeki pincékben a Kárpát Medence minden tájáról érkező vendégborászokkal is találkozhattak. Hagyományos és különleges ízek, érdekes programok és fergeteges zene fogadott mindenkit. A szakmai részletek iránt érdeklődőknek pincetúrát szerveztünk, hogy megismertessük a vendégeket a borkészítés teljes folyamatával, sőt bepillantást engedtünk a feldolgozó pincék világába is.
A gyakorló „gasztronómusok” az igen népszerű és már hagyományosnak mondható főzőversenyünkön mérhették össze tudásukat egymással, amely ezúttal különleges vendégekkel zajlott, hiszen világklasszis sportolóink (Joó Sára, ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes, tízszeres magyar bajnok, olimpikon úszónő, Karakas Hedvig, világbajnoki bronzérmes, ifjúsági Európa-bajnok, Európai Játékok ezüstérmes cselgáncsozó nő, Mutina Ágnes, Európa-bajnok, olimpiai 6. helyezett, többszörös magyar bajnok, olimpiai válogatott úszónő, Verrasztó Evelyn, többszörös ifjúsági és felnőtt Európa-bajnok, olimpiai válogatott, volt világcsúcstartó úszónő, valamint Verrasztó Dávid, világbajnoki ezüstérmes, többszörös Európa-bajnok, olimpiai válogatott úszó) is indultak a mindig nagy sikerű versenyen.
Se éhes, se szomjas nem maradt senki és nagyszerű koncertek is szórakoztatták a nagyérdeműt: többek között újra fellépett a Bahorka Társulat és bemutatkozott nálunk a Cosa Polka is.

Az Etyeki Piknik tervezett 2016-os időpontjai:

  • Téli Etyeki Piknik: 2016. január 23.
  • Tavaszi Etyeki Piknik: 2016. április 9.
  • Nyári Etyeki Piknik: 2016. június 4-5.
  • Őszi Etyeki Piknik: 2016. szeptember 3-4.

 

HELYSZÍNEK

Aubergine Pince

Gradowski grill

Garaguly Birtok és BorpincE: 

Milán Pince

Erdélyi Ízek

Gombai Pezsgőpince

árpás laci fröccsterasza: 

Árpás Laci Sonkamester Pincéje: 

Halmi Pince

Takáts Pince

Szent Orbán Pince

Zarándok Pince

Kácsor „Kíra” Pince

Rezeda Terasz: anonym pince (etyek)

Etyekvin pincészet:

Tiszperger Présház

Orosz Gyula Családi pincészete

Debreczeni - ferenczi családi borászat (szekszárd)

Dvorák Pince

Etyeki SajtútÁllomás: 

Fonó Présház

krisán pince: 

Rókusfalvy Birtok: 

Panoráma terasz: 

Bike & wine cottage

Galéria

Térkép

EPosz2015 fekvo A3 terkep

Jó, ha tudod!

Pénzügyek

Az Etyeki Pikniken nincs belépő, minden programot ingyenesen lehet látogatni. Nem használunk NFC alapú kártyarendszert, minden terméket pénzért lehet vásárolni.

Közlekedés

Biatorbágyon útfelújítást végeznek. Kérjük, kövessétek a terelőtáblákat az érintett szakaszon vagy gyertek Botpuszta felől!

Autóbuszok indulnak óránként 760 jelzéssel Etyekre a Kelenföldi pályaudvarról (szokásos menetrend szerint), amelyeket az utasforgalom függvényében kiegészítenek többlet járatokkal. A teljes árú menettérti (retúr) jegy 1.120,- Ft Etyek, autóbusz-forduló megállóhelyig. A Volánbusznál megszokott kedvezményeket ezeken a járatokon is igénybe lehet venni, természetesen az arra jogosító hivatalos iratokkal (pl. diákigazolvány).
A részletes menetrend itt található: http://www.volanbusz.hu

Parkolás:
9.00 és 19.00 óra között autóval nem lehet behajtani az Újhegyi útra.

Taxi:

Hivatalos szolgáltatónk a 6X6 TAXI.
Etyek – Budapest, Széna tér nagyságrendileg 9.500 Ft
Etyek – Budapest, Nyugati tér nagyságrendileg 10.000 Ft
A fenti árak útvonaltervező által a legrövidebb távolság szerinti kalkuláció alapján kerültek kiszámításra, így csak tájékoztató jellegűek.

FONTOS! Az autók csak taxiórával közlekedhetnek, tehát a taxióra által mutatott összeget kell fizetni, amelyet a távolságon kívül befolyásolhat pl. forgalmi akadály, más útvonal választása, megállás, stb.!

További információ és taxi rendelés: +36 1 6 666666

Sofőrszolgálat:

Hivatalos szolgáltatónk a Fittipaldi Sofőrszolgálat.
Etyek – Budapest (I. II. III. V. VI. VII. VIII. IX. XI. XII. XIII. XIV. XXII. kerületek) 7.000 Ft
Etyek – Budapest (IV. X. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXIII. kerületek) 8.000 Ft
Etyek – környező települések (Biatorbágy, Budakeszi, Törökbálint, Budaörs, Sóskút) 7.000 Ft

További információ és sofőrrendelés: +36 30 550 6969

 

Az Etyeki Piknik hivatalos termékeit
az információs sátraknál lehet megvásárolni:

Kóstolópohár 1000 Ft/db
Piknik Póló 1800 Ft/db
Piknik Pléd 2500 Ft/db
 
A kóstolópohár nem váltható vissza!
Információs sátrak nyitva tartása: 10.00 - 18.00 óráig

Fotózás, videókészítés - személyiségi jogok:

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az Etyeki Piknik sajtónyilvános esemény, így a rendezvény területén fénykép- vagy videófelvételek készülhetnek, amelyek a médiában megjelenhetnek. Mi, szervezők is készítünk fotódokumentációt a rendezvényről, amelyet saját kommunikációs csatornáinkon (www.etyekipiknik.hu, facebook.com/etyekipiknik) közzétehetünk, illetve sajtóközleményeinkben esetenként felhasználhatunk.
Amennyiben valamely általunk készített fotót vagy videót sértőnek találja, vagy azok felhasználása ellen kifogással élne, panaszt tenne, úgy ezt Mák Tamásnál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen teheti meg. Tisztelettel kérjük a fenti információ figyelembevételét!

 

 

JoomlaMan